Služba Božja - Litugijsko-pastoralna revija

Kratka povijest

Naša izdanja

50 godina - bibliografija

 

2015.

 

2014.

 

2013.

 

2012.

2011.

 

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

2003.

 

2002.

2001.

2000. (XL)

 

Sadržaji cijelog godišta

 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Aktivnosti za pastoral zvanja

***********

16. - 19. ožujka: Proslava sv. Josipa u Imotskom

**********

22. ožujka: Križni put mladih po Splitu

**********

28.-31. ožujka: Runovići: Korizmena duhovna obnova

**********

29. ožujka: 29. Biblijska olimpijada "Fra Bernard Dukić"

**********

Šubićevac: Predstavljanje filma Župa sv. Ante Petrićevac

**********

Šubićevac: Korizma 2019.

***********

Šubićevac: 13 utoraka sv. Anti

***********

Muka Gospodina našega Isusa Krista" - 2019.

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1870
Ovaj mjesecOvaj mjesec53953
UkupnoUkupno6670077

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 54 

Administrator

franodoljanin@gmail.com