Imotski: Sastanak predstavnika područnog vijeća s domaćinima VIII. nacionalnog susreta Frame

Sastanak predstavnika područnog vijeća s predstavnicima mjesnih Frama Imotskog samostankog okružja, domaćinima VIII. nacionalnog susreta Frame, održan je 19. siječnja 2011. u samostanu sv. Franje u Imotskom.

Na sastanku su bili prisutni župnici, župni vikari i pastoralni suradnici: fra Kristian Stipanović (Imotski), fra Ivan Režić (Imotski), fra Vinko Gudelj (Podbablje), fra Ante Madunić (Proložac), s. Filipa Smoljo (Proložac), fra Mladen Prolić (Runovići), fra Denis Šimunović (Vinjani), fra Jakov Udovičić (Vinjani), fra Frano Laco (Zmijavci), s. Jasna Kasalo (Zmijavci), fra Frano Doljanin, područni duhovni asistent, Ana Mikulić, predsjednica Splitsko-dubrovačkog područnog bratstva. Fra Zoran Kutleša, imotski župnik, gvardijan i dekan, ispričao se zbog sastanka s o. Nadbiskupom.

Sastanak je sazvao fra Frano Doljanin, područni duhovni asistent kako bi izvjestio predstavnike Frama Imotske krajine o dogovorenom i predloženom programu za VIII. Nacionalni susret Frame u Imotskom koji će se održati  od 13. do 15. svibnja 2011. godine, a s željom da upozna  mogućnosti domaćina koje bi područno vijeće iznijelo nacionalnom vijeću u konačnoj odluci programa.

Na početku ovog sastanka fra Frano je sve prisutne pozdravio i zahvalio na dolasku. Naglašen je cilj sastanka, a u svrhu lakšeg komuniciranja fra Frano je prisutnima podijelio program susreta kojeg je izradilo Nacionalno vijeće.

Nakon upoznavanja sa sadržajem programa susreta prisutni na sastanku su iskazali svoje mišljenje na navedeni program. Na sastanku nije bilo glasovanja za pojedine odluke. Sastanak se vodio u smjeru sugestije i mogućnosti/nemogućnosti da domaćini ostvare predloženi koncept programa. Navedeni prijedlozi potkrijepljeni su iskustvom dosadašnjih susreta. 

 

 

Pretraži sadržaj

Najave

Proslava Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobrom

12. - 21. studenoga 2018.

**********

15. studenoga: Šubićevac - Izložba udruge Faust povodom 40. obljetnice župe

**********

17. studenoga: Mainz - 21. smotra crkvenih zborova

**********

17.-19. studenoga: Trstenik - Proslava sv. Elizabete

**********

18.-21. studenoga: Dubrava - Proslava Gospe od Zdravlja

**********

24. studenoga: Šubićevac - Koncert duhovne glazbe

**********

27.-30. studenoga: Šubićevac - 40. obljetnica župe

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1430
Ovaj mjesecOvaj mjesec29252
UkupnoUkupno6374356

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 59 

Administrator

franodoljanin@gmail.com