Knin: Gvardijan predao glavni projekt za gradnju pastoralnog centra

U ime Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja kninski gvardijan i župnik fra Petar Klarić, u utorak, 22. 3. 2011. godine, predao je Županiji šibensko-kninskoj Upravnom odjelu za prostorno uređenje i gradnju - Ispostava Knin Glavni projekt pastoralnog centra Gospe Velikog Hrvatskog Krsnoga Zavjeta u Kninu.

Uz Glavni projekt predao je uz revizije i slijedeće popratne projekte: arhitektonski projekt, projekt konstrukcije, projekt temeljenja, elektrotehnički projekt, projekt termotehničkih instalacija, projekt instalacija plina, projekt vodovoda i kanalizacija, projekt dizala, projekt racionalne uporabe energije, toplinske zaštite te zaštite od buke i vibracija, elaborat zaštite od požara i elaborat zaštite na radu. Ukupno je Upravnom odjelu predano 39 svezaka dokumentacije.

Gvardijan je dokumentaciju uručio pročelniku ureda Upravnog odjela iz Knina gospodinu Miljenku Grubišiću u nazočnosti direktora Studija R iz Splita gosp. Daria Kučića, gosp. Miroslava Petričevića, pastoralnog suradnika i gđe. Zrinke Vidak djelatnice pisarnice.

Isti Upravni odjel izdao je lokacijsku dozvolu Provinciji 30. srpnja 2010. Budući je dostavljena kompletna dokumentacija, prema riječima pročelnika Grubišića, odmah će se pristupiti potrebnim radnjama kako bi se što prije dobila Potvrda na glavni projekt (građevinska dozvola). Prema riječima direktora Studija R gosp. Kučića isti će Studio odmah pristupiti izradi Izvedbenoga projekta. Kada se dobije potrebna dozvola steći će se uvjeti, jasno uz sve ostale druge, za početak gradnje pastoralnog centra u čast Gospe u Kninu. Bogu hvala. P. K.

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Susreti trajne formacije (regionalni susreti)

************

Dan otvorenih vrata Klerikata

************

Slika sv. Nikole Tavelića u Promini

************

SPLIT: Seminar daljnje izobrazbe za pastoralne suradnike i suradnice iz hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj

************

Živogošće: XXXIII. Obiteljski susret

************

Antićevo 2020.

************

Seminar za zborovođe Zlatne harfe

************

Molitvena osmina za jedinstvo kršćana

************

kola emocija"

************

Obavijest o 49. vijećanju redovničkih odgojitelja

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1348
Ovaj mjesecOvaj mjesec59218
UkupnoUkupno7526051

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 57