Sinj: Pobožnost križnog puta

Križni put za učenike osnovnih škola

Za učenike osnovnih škola i njihove vjeroučitelje pobožnost križnog puta je redovito u 13.00 sati. Učenici nose križ i predmole na svakoj postaji prema dogovorenom rasporedu. Među učenicima osnovnih škola posebnu čast u nošenju križa i molitvi imaju ministranti i članovi dječjeg zbora, koji to čine, na poseban način, prvog korizmenog petka.

.

Kržni put za sve župljane

Svakog petka u crkvi Gospe Sinjske, kao i u svim filijalnim crkvama, pobožnost križnog petka započinje u 18.15 sati. Ta pobožnost privlači veliki broj vjernika. Nakon pobožnosti slijedi euharistijsko slavlje koje, u crkvi Gospe Sinjske, predvodi fra Ante Čovo, korizmeni propovjednik.

.

Križni put za mlade

Velika posebnost, od ove godine kroz korizmeno vrijeme, jest križni put za mlade koji započinje u 20.00 sati. Posebnost je u tome što se molitva križnog puta događa na Gospinu gradu svakog petka. Taj križni put predvodi članovi Frame Gospe Sinjske, a njima se pridruže i mnogi mladi. Pobožnost završava u crkvici na Gradu gdje mladi razmjenjuju svoja iskustva i pjesmom slave Boga.

Galerija slika 

 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas138
Ovaj mjesecOvaj mjesec44250
UkupnoUkupno5904232

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 119 

Administrator

franodoljanin@gmail.com