Split: Novi broj časopisa „Počeci“

Iz tiska je 7. svibnja 2011. izišao novi broj časopisa „Počeci“, kojeg uređuju franjevački bogoslovi. Uz mnoge promjene, valja istaknuti da je ovo tematski broj – duhovno zvanje.

Dogovarajući temu novog broja, uredničko vijeće imalo je pred očima mnoge mlade ljude koji ljube Boga i Crkvu, koji žele pomoći svojoj braći i sestrama na putu do Krista; koji žele postati svećenici odnosno redovnici. Želimo ohrabriti i potaknuti na spremnost odgovora Gospodinu kad zove na put svećeništva i redovništva: kroz jednostavne i konkretne tekstove prikazali smo našu veliku franjevačku obitelj, približili život bogoslova i otvorili vrata Klerikata u Splitu.

Novi broj može biti od velike pomoći svim pastoralnim djelatnicima u radu s mladima, a osobito u animiranju i poticanju novih duhovnih zvanja. Časopis će biti dijeljen na susretima ministranata i mladih, članovima Frame i sl.

U cijelom projektu je sudjelovalo mnogo dobrih i dragih ljudi, koji su se spremno i radosno odazvali stvaranju novih „Početaka“. Iskreno im zahvaljujemo te se možemo i smijemo nadati da će sva ljubav utkana u ovaj časopis doprijeti jednoga dana do srdaca mnogih koji žeđaju za Gospodinom i žele mu se potpuno predati, osobito po primjeru sv. Franje Asiškog. U tomu neka nas prati pomoć i zagovor nebeske Majke, Kraljice Franjevačkog reda!                            (IZDAVAČKA SEKCIJA)

Sadržaj:

UREDNIKOVA RIJEČ 

DUHOVNI POZIV

 

RAZGOVOR

 

FRANJEVAČKI KLERIKAT

 

MEDITACIJA

 

POEZIJA

AKTUALNO

 

Broj u cijelosti možete preuzeti OVDJE.

 

 

 

Pretraži sadržaj

Najave

15. prosinca: Brist - Božićni koncert

**********

9. - 25. prosinca: "Božić u Čavoglavama"

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2016
Ovaj mjesecOvaj mjesec31809
UkupnoUkupno6446426

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 51 

Administrator

franodoljanin@gmail.com