Hrvace: Slavlje sakramenta sv. krizme

Na blagdan Duhova, u nedjelju 12. lipnja 2011. godine, u župnoj crkvi Svih Svetih u Hrvacama u nazočnosti velikog broja vjernika i nekoliko svećenika bilo je slavlje sakramenta svete krizme za 35-ero mladih župljana i župljanki koje je predvodio don Josip Ćorić, delegat mons. Marina Barišića, splitsko-makarskog nadbiskupa.

Na početku je don Josipa pozdravio, u ime župnika fra Frane Bilokapića i svih župnjana, fra Joško Kodžoman, profesor na Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Sinju s pravom javnosti. Prije početka euharistijskog slavlja don Josipa je, u ime svih krizmanika, pozdravila ovogodišnja krizmanica koja mu je uručila prigodni poklon. U svojoj propovijedi don Josip je, na njemu svojstven način, uputio mladim slavljenicima bitnu poruku i poziv da kao zreli vjernici ostanu vjerni svjedoci Isusa Krista u današnjem svijetu.

Lijepo vrijeme, te uvježbanost, kako crkvenog zbora tako i svih onih sudionika, koji su na bilo koji način sudjelovali u slavlju, učinili su da je slavlje sakramenta sv. krizme proteklo u miru i opuštenoj atmosferi.

Slike u prilogu.  

.

...

 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1715
Ovaj mjesecOvaj mjesec54231
UkupnoUkupno6969565

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 64 

Administrator

franodoljanin@gmail.com