Zaostrog: Susret ministranata

U samostanu u Zaostrogu boravili su ministranti koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na kvizu koji je bio organiziran na Visovcu, Zaostrogu i Sinju. Ovaj ljetni susret započeo je u ponedjeljak i završio u petak (27. lipnja – 1. srpnja 2011.) Ministranti su provodili vrijeme u molitvi, igri, druženju i kupanju.

Posebna radost za ministrante bilo je upoznavanje s drugim ministrantima iz župa: Hrvace, Knin, Otok, Piramatovci, Prgomet, Sinj-Brnaze, Šibenik-Gospa van Grad i Šibenik-Meterize. Zbog opravdanih razloga, iako su osvojili mogućnost ljetovanja, nisu bili ministranti iz župa Gospe Ludske (Zagreb) i ministranti iz župe Gradac-Brist. Zajedno s ministrantima bili su fra Mirko Klarić, fra Ante Vugdelija, fra Luka Norac Kevo, fra Perica Maslać i fra Frano Doljanin. Fra Vinko Prlić također je nagradio ministrante iz župe Staševica jednodnevnim boravkom u Zaostrogu.

Velika zasluga i zahvalnost za boravak ministanata u Zaostrogu pripada njihovim župnicima koji su ih pripremali za kviz i tako im otvorili vrata sudjelovanja za ove radosne trenutke. Framaši iz Imotskog zaslužuju veliku zahvalnost jer su se rado odazvali i svoju franjevačku radost prenijeli na ministrante. Fra Ivica Omazić, gvardijan, i kuharice kao i drugo osoblje u svakom je trenutku bilo na raspolaganju ministrantima, njihovim voditeljima kao i fratrima koji su bili uz ministrante.

Fotografije 

 

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Drniš, 22. rujna 2019.  – Izborni kapitul Mjesnoga bratstva OFS-a Gospe od Ružarija

************

Proslava sv. Franje u Imotskom

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1037
Ovaj mjesecOvaj mjesec39682
UkupnoUkupno7109223

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 84