Kongora: Mlada misa fra Ivana Ante Rozića
Fra Ante Ivan Rozić svoju Mladu misu slavio je u nedjelju, 7. kolovoza u župi Presvetog Srca Isusova u Kongori (Tomislavgrad). Mladomisničko slavlje započelo je procesijom i sv. misom koja je bila u 10.30 sati u dvorištu ispred crkve Presvetog Srca Isusova. Uz mladomisnika fra Antu Ivana bili su njegov kum fra Denis Šimunović, propovjednik fra Nedjeljko Jukić i još 21 svećenik. 

Na početku sv. mise pred oltarom fra Anti Ivanu roditeljski blagoslov podijelili su majka Anđa i otac Jozo. Pozdrav mladomisniku uputila je i sestra Antonija Ružica u narodnoj nošnji, a poslije nje u ime cijele župne zajednice pozdravnu riječ uputio je fra Stjepan Martinović, župnik. Najstariji brat fra Ante Ivana pročitao je prvo čitanje na sv. misi dok su djeca iz uže obitelji prinosila darove. Na kraju sv. mise mladomisnik fra Ante Ivan i njegov kolega fra Lukica Vojković udijelili su svima nazočnima svoj mladomisnički blagoslov.
Mladomisničko slavlje nastavilo se za obiteljskim stolom u restoranu Boškić u Tomislavgradu gdje se okupilo preko 450 uzvanika.
 
 

Pretraži sadržaj

Najave

15. prosinca: Brist - Božićni koncert

**********

9. - 25. prosinca: "Božić u Čavoglavama"

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2102
Ovaj mjesecOvaj mjesec31895
UkupnoUkupno6446512

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 66 

Administrator

franodoljanin@gmail.com