Imotski: Zavjetni dan župe Runovići

Za vrijeme misnog slavlja u srijedu 27 .srpnja koje je predvodio župnik u Runovićima fra Mladen Prolić, župljani Runovića te dijela imotske župe sv. Franje iz predjela: Brečići, Bašići, Ćosići, Lelasi, Milardovići, Ljubasi i obitelj pok. Jakova Lončara proslavili su svoj zavjetni dan u sklopu devetnice Gospi od Anđela. 

Za vrijeme svečanoga misnog slavlja, kojem je prethodila Gosipna krunica, uz fra Mladena koji je predvodio misno slavlje koncelebrirao je imotski župnik, gvardijan i dekan fra Zoran Kutleša. 

U svojoj zanimljivoj propovijedi fra Mladen je istaknuo važnost Gospe od Anđela i njezino štovanje u svijetu. Istaknuo je kako u današnjem vremenu iskušenja za mnoge njezin svjetli lik treba biti primjer svima jer jedino tako mogu uspješno živjeti. 

Na kaju svete mise za vrijeme koje je pjevao Mješoviti zbor iz župe Runovići po ravnanjem gđe. Maje Biočić svima se zahvalio imotski župnik fra Zoran Kutleša koji je istaknuo važnost duhovne pripreme za proslavu zaštitnice Imotske krajine i Imotskog te je pozvao sve pjevače na prigodni domjenak ispod cedra u samostanskom vrtu.

Fotografije

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Sinj: Proslava Velike Gospe 2019.

************

Plina Stablina: Proslava Velike Gospe 2019.

Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2129
Ovaj mjesecOvaj mjesec52311
UkupnoUkupno7042042

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 52