Prof. dr. fra Luka Tomašević sudjelovao na simpozijima

Moskva, 7.-8. 2011.

Na poziv „Moskovskog fakulteta za humanističke znanosti“ i Međunarodnog društva za kliničku bioetiku - „International Society of Clinical Bioethics – (ISCB) koji su organizirali VIII. međunarodnu konferenciju o kliničkoj bioetici, koja se održala u Moskvi (Moscow University for the Humanities) 7. i 8. rujna 2011. godine na temu „Advanced Technologies and Bioethics – Napredna tehnologija i bioetika, naš brat fra Luka Tomašević održao je izlaganje „Koncept osobe u suvremenoj bioetičkoj raspravi - Concept of person in modern Bioethical Debate“.

(Fra Luka u Moskvi)
2.   Cres, 18.-21. rujna 2011.

Na simpozij „Filozofska gibanja na jugoistoku Europe“, što ga je organiziralo „Hrvatsko filozofsko društvo“ u sklopu „Dana Frane Petrića“, fra Luka Tomašević održao je predavanje pod naslovom „Etika znanstvenog istraživanja i princip opreza“.

.

3.   ZAGREB, 6. -7. listopada 2011.

Odsjek za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizirao je znanstveni skup o temi «Razvoj i okoliš – Perspektive održivosti» koji se održao 6. i 7. X. 2011. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Na skupu je fra Luka Tomašević imao izlaganje pod naslovom „Ekološka kriza i pojavak ekoteologije ili nove teologije stvaranja“.

 .

4.   Ohrid, 22.-23. listopada 2011.

U organizaciji pravnog fakulteta „Justinianus I” u Republici Makedoniji, u Ohridu, 22. i 23. listopada 2011. godine održao se prvi međunardoni simpozij „Bioethics – the Sign of New Era: Bioethics, media and law“.

Prof. dr. fra Luka Tomašević sudjelovao je na tom međunardnom simpoziju s izlaganjem pod naslovom „LJUDSKI ŽIVOT I DOSTOJANSTVO“.

 

 

Pretraži sadržaj

Najave

Aktivnosti za pastoral zvanja

***********

16. - 19. ožujka: Proslava sv. Josipa u Imotskom

**********

22. ožujka: Križni put mladih po Splitu

**********

Šubićevac: Predstavljanje filma Župa sv. Ante Petrićevac

**********

Šubićevac: Korizma 2019.

***********

Šubićevac: 13 utoraka sv. Anti

***********

Muka Gospodina našega Isusa Krista" - 2019.

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1114
Ovaj mjesecOvaj mjesec45400
UkupnoUkupno6661524

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 74 

Administrator

franodoljanin@gmail.com