Split-Trstenik: Susret studenata Imotske krajine

U četvrtak, 10. studenoga 2011. godine, u samostanskoj crkvi Presvetog Otkupitelja u Splitu na Trsteniku bio je susret Imotske krajine na kojem se okupilo oko 100-ak studenata.

Euharistijsko slavlje u 19.00 sati predvodio je fra Zoran Kutleša, imotski gvardijan, župnik i dekan, a u koncelebraciji su bili fra Vinko Gudelj, župnik u župi Proložac, i fra Kristian Stipanović, župni vikar u Imotskom. Fra Zoran Kutleša je u propovijedi istako važnost kršćanskog života i svjedočenja vjere u svakodnevnom životu.

Na završetku mise Josip Šerić, predsjednik studenata Imotske krajine i organizator susreta, zahvalio je domaćinima samostana gvardijanu fra Šimunu Bilokapiću i bogoslovu fra Ivanu Vuletiću. Osim toga, zahvalnost je izrekao i fratrima fra Vinku, fra Kristianu i fra Zoranu koji su se rado odazvali na ovaj susret.

Nakon mise bilo je zajedničko druženje studenata i domjenak u samostanskoj dvorani. Domjenak su financirali: fra Zoran Kutleša (Imotski), fra Vinko Gudelj (Proložac), fra Mladen Prolić (Runovići), fra Frano Laco (Zmijavci) i fra Zoran Jonjić (Slivno).

Fotografije 

 

 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1057
Ovaj mjesecOvaj mjesec35937
UkupnoUkupno6590842

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 67 

Administrator

franodoljanin@gmail.com