Zagreb: Susret studenata Cetinske krajine

U organizaciji udruge Studenti Cetinske krajine 12. studenog 2011. godine u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu svetu misu za studente Cetinske krajine povodom početka nove akademske godine slavio je sinjski župnik fra Pavao Norac Kevo uz koncelebraciju fra Tina Labrovića.

Nakon svete mise studenti su nastavili druženje u samostanskoj dvorani uz prigodan domjenak. Studentima Cetinske krajine na misnom slavlju i druženju pridružio se gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Danko Relić te predstavnici drugiih studnetskih zavičajnih udruga.

Predsjednik udruge Studenti Cetinske krajine, Ivan Jenjić pozdravio je sve studente te goste, zahvalio im na suradnji i potpori koja nije samo deklarativna nego stvarna i konkretna. Poseban pozdrav i potpora upućena je onima koji su prvi put u Zagrebu, našim brucošima. Predsjednik se posebno zahvalio našim fratrima, u Zagrebu u samostanu Majke Božje Lurdske te fratrima samostana Čudotvorne Gospe Sinjske koji nas nesebično pomažu i podupiru od osnutka naše udruge u Zagrebu.

Ivan Bota

.

.  

 

Pretraži sadržaj

Najave

23. - 25. siječnja: Zagreb - 58. Teološko-pastoralni tjedan

********

11. veljače: 70. obljetnica HKŽ München

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1320
Ovaj mjesecOvaj mjesec53953
UkupnoUkupno5679581

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 176 

Administrator

franodoljanin@gmail.com