Imotski: Obnova obećanja Frame i karitativna lutrija

Obnova obećanja u Frami

Članovi Frame Imotski svake godine koncem studenog obnavljaju svoja obećanja da će živjeti svoj krsni savez s Bogom posvećujući svoju mladost Kristu da žive Evanđelje u bratstvu Franjevačke mladeži.

Ove godine nakon zajedničke duhovne obnove s članovima FSR-a, koja je održana 19. studenog u Splitu, na svetkovinu Krista Kralja, 20. studenog, 42 framaša iz imotskog bratstva obnovili su svoja obećanja. Učinili su to na večernjoj sv. misi, koju je predvodio imotski gvardijan i župnik fra Zoran Kutleša. On je u prigodnoj propovijedi svim vjernicima, a posebno framašima, pred oči stavio lik Krista Kralja, koji je naš Put u vječni život.

Nakon misnog slavlja framaši su nastavili svoje druženje u samostanskom blagovalištu. 

Fotografije 

 

Karitativna lutrija

Već treću godinu članovi FSR-a i Frame Imotski zajednički organiziraju božićnu karitativnu lutriju, čiji je prihod namijenjen siromašnima iz župe sv. Franje u Imotskom. Kao i prijašnjih godina, tako su i ove članovi karitativnih sekcija FSR-a i Frame našli sponzore koji su donirali svoje nagrade za lutriju, u čemu je pomogla Vesna Ujević, aktivna župljanka. Ovom prilikom zahvaljujemo svim sponzorima, koji su se, kao i dosad, rado odazvali da sponzoriraju nagrade za lutriju.

Lutrije će prodavati članovi FSR-a i Frame od 20. studenog do 23. prosinca, kad će biti izvlačenje u 19.30 sati u velikoj dvorani samostana.

Na koncu podsjećamo na uspjeh dosadašnjih lutrija: za Božić 2009. skupljeno je oko 22.000 kn, a za Božić 2010. oko 34.000 kn. 

 

 

Pretraži sadržaj

Najave

Aktivnosti za pastoral zvanja

***********

16. - 19. ožujka: Proslava sv. Josipa u Imotskom

**********

Šubićevac: Predstavljanje filma Župa sv. Ante Petrićevac

**********

Šubićevac: Korizma 2019.

***********

Šubićevac: 13 utoraka sv. Anti

***********

Muka Gospodina našega Isusa Krista" - 2019.

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas65
Ovaj mjesecOvaj mjesec42160
UkupnoUkupno6658284

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 50 

Administrator

franodoljanin@gmail.com