Imotski: Koncert glazbene škole

Ustalio se običaj u župi sv. Franje u Imotskom da na četvrtu nedjelju došašća učenici Glazbene škole „dr. fra Ivan Glibotić“ održe prigodni koncert, kao svojevrsni uvod u božićne blagdane.

Koncert je održan u nedjelju 18. prosinca s početkom u 19.00 sati. Na početku programa sve je nazočne pozdravio ravnatelj škole prof. Ivan Glibota Crni, koji je zahvalio svim franjevcima imotskoga samostanskog okružja, na čelu s gvardijanom fra Zoranom Kutlešom, za suradnju sa školom.

Nakon toga posjetitelji su mogli uživati u pjevačkim i sviračkim nastupima učenika Osnovne i Srednje glazbene škole. Smjenjivali su se tako pjevački dueti, solisti na puhačkim instrumentima i orguljama, puhački dueti, terceti i kvarteti, a sve je kulminiralo zajedničkim nastupom Velikoga pjevačkog zbora i Puhačkog orkestra škole.

Na kraju programa u ime samostana i župe sve je pozdravio gvardijan i župnik fra Zoran, najprije zahvalivši Bogu koji daje talente ljudima. Zahvalio je ravnatelju i profesorima što su osmislili i pripremili tako lijep program, pravu božićnu čestitku župi i samostanu. „Večeras smo imali što čuti i vidjeti - djecu i mlade koji svojim sviranjem i pjevanjem slave Boga i iskazuju ljubav Isusu Kristu, Sinu Božjem koji je postao čovjekom“, zaključio je o. gvardijan.

 

Fotografije 


 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Drniš, 22. rujna 2019.  – Izborni kapitul Mjesnoga bratstva OFS-a Gospe od Ružarija

************

Proslava sv. Franje u Imotskom

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1117
Ovaj mjesecOvaj mjesec39762
UkupnoUkupno7109303

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 84