Drniš: Humanitarna Božićna lutrija za djevojku oboljelu od raka

U petak, 23. prosinca 2011. godine, Frama Drniš organizirala je humanitarnu Božićnu lutriju u kojoj sav prikupljeni novac ide za pomoć djevojci oboljeloj od raka. Vjernike su čekale brojne nagrade (oko 110 različitih poklon bonova, poklona iznenađenja, pića i slično), zatim, skeč, vrtićanci te naš vrijedni  zbor Framaša koji su uljepšali cijelu lutriju.

Lutrija je započela molitvom koju je predvodio fra Mario Radman, duhovni asistent Frame, te nakon molitve u veselom tonu s dječicom iz vrtića koja su otpjevala i otplesala dvije Božićne pjesme, a potom raznježila i razveselila vjernike koji su došli podržati lutriju. Program je nastavljen izvlačenjem brojeva. Nakon podijeljenih nagrada uslijedio je skeč koji su pripremili Framaši. Nakon skeča, opet je slijedilo izvlačenje. Bilo je lijepo gledati lica ljudi kako čineći dobro djelo, kupeći lutriju, nestrpljivo čekali da hostese izvuku njihov broj. Nakon izvlačenja, zbor Framaša za predah otpjevao je nekoliko Božićnih pjesama. Uslijedilo je i zadnje izvlačenje i izvlačenje glavne nagrade.
Iznos koji je skupljen od prodanih lutrija i uplata vjernika iznosi 37.244 kn, a sav novac je uplaćen djevojci oboljeloj od raka sa drniškom područja. Božićna lutrija je završila molitvom i ugodnim druženjem.

Zahvaljujemo od srca svim svim ljudima dobre volje što su nas podržali u ovom Božićnom vremenu da učinimo ovako veliku stvar! Želimo svima blagoslovljen Božić i Novu godinu!

Fotografije

Frama Drniš

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

München: Hrvatski ansambl „Lado“ u HKŽ München

************

München: Stepinčevo 2020.

************

Molitvena osmina za jedinstvo kršćana

************

kola emocija"

************

Obavijest o 49. vijećanju redovničkih odgojitelja

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1085
Ovaj mjesecOvaj mjesec65854
UkupnoUkupno7449554

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 122