Zmijavci: Božićni koncert

Tradicionalni koncert božićnih napjeva održan je na svetkovinu sv. Stjepana prvomučenika u ponedjeljak, 26. prosinca 2011. godine, u župi Svih Svetih u Zmijavcima.

Jednosatni koncert na kojem su nastupili zborovi iz župe započeo je nastupom dječjeg zbora „Zlatna srca“ koji su otpjevali pet prigodnih pjesama pod ravnanjem njihove voditeljice s. Jasne Kasalo, a uz orguljašku pratnju učenica Martine i Lucije Milas.

Nakon nastupa dječjeg zbora sve nazočne su razveselili mladi zmijavački glazbenici.  Svirajući klavir nastupile su: Anela Mrkonjić te Martina i Laura Milas, flautu su svirale Danijela Karoglan i Patricija Florčak dok su mandolinu svirale Magdalena Šabić i Dina Gudelj.

Svojim izvrsnim nastupom mnogobrojnu publiku su razveselili sviranjem klarineta Anamarija i Andrea Šabić dok su na saksofonu nastupili Ivan Karoglan i Ante Šuto, a gitaru Ante Ćapin.

Nakon pojedinačnog nastupa mladih nada iz Zmijavaca nastupio je i Veliki mješoviti pjevački zbor ove župe koji su krasno otpjevali više Božićnih napjeva uz ravnanjem s. Jasne, a uz orguljašku pratnju Laure Milas.

Koncert je završio zahvalnim riječima zmijavačkog župnika fra Frane Lace koji je izrazio radost zbog toga što je njegova župa sredina mnogih talentiranih glazbenika, a posebno je zahvalio s. Jasni Kasalo dugogodišnjoj voditeljici pjevačkih zborova ove župe.

Fotografije 

Tekst i fotografije: Josip Šerić

 

 

Pretraži sadržaj

Najave

Duhovne vježbe - 2017.

*********

23. srpnja: Visoka: Fra Mario Lemo - mlada misa

*********

24.7. - 2. 8. Imotski - Proslava Gospe od Anđela


*********

29.-30. srpnja: Knin - Festival duhovne glazbe

Aktualno

SINJ - VELIKA GOSPA 2017.

**********************

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1401
Ovaj mjesecOvaj mjesec45011
UkupnoUkupno5206195

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 125 

Administrator

franodoljanin@gmail.com