Zmijavci: Božićni koncert

Tradicionalni koncert božićnih napjeva održan je na svetkovinu sv. Stjepana prvomučenika u ponedjeljak, 26. prosinca 2011. godine, u župi Svih Svetih u Zmijavcima.

Jednosatni koncert na kojem su nastupili zborovi iz župe započeo je nastupom dječjeg zbora „Zlatna srca“ koji su otpjevali pet prigodnih pjesama pod ravnanjem njihove voditeljice s. Jasne Kasalo, a uz orguljašku pratnju učenica Martine i Lucije Milas.

Nakon nastupa dječjeg zbora sve nazočne su razveselili mladi zmijavački glazbenici.  Svirajući klavir nastupile su: Anela Mrkonjić te Martina i Laura Milas, flautu su svirale Danijela Karoglan i Patricija Florčak dok su mandolinu svirale Magdalena Šabić i Dina Gudelj.

Svojim izvrsnim nastupom mnogobrojnu publiku su razveselili sviranjem klarineta Anamarija i Andrea Šabić dok su na saksofonu nastupili Ivan Karoglan i Ante Šuto, a gitaru Ante Ćapin.

Nakon pojedinačnog nastupa mladih nada iz Zmijavaca nastupio je i Veliki mješoviti pjevački zbor ove župe koji su krasno otpjevali više Božićnih napjeva uz ravnanjem s. Jasne, a uz orguljašku pratnju Laure Milas.

Koncert je završio zahvalnim riječima zmijavačkog župnika fra Frane Lace koji je izrazio radost zbog toga što je njegova župa sredina mnogih talentiranih glazbenika, a posebno je zahvalio s. Jasni Kasalo dugogodišnjoj voditeljici pjevačkih zborova ove župe.

Fotografije 

Tekst i fotografije: Josip Šerić

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Primorski Dolac: Pastirski pohod

************

Šibenik /Šubićevac

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas479
Ovaj mjesecOvaj mjesec50751
UkupnoUkupno7186403

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 52