Runovići: Primanje u Framu i obećanja

Na 5. korizmenu nedjelju, 25. ožujka sv. misu u 17.30h u župnoj crkvi Gospe od Karemla slavio je i propovijedao fra Frano Doljnin, područni duhovni asistent. Fra Frano je u propovijedi govorio framašima kao je i Sv. Franjo bio mlad te je u mladosti počelo njegovo obraćenje. I vjera framaša treba rasti i postati zrela i odgovorna. Za vrijeme sv. mise pjevanje je animirala gđa. Aneta Babić, voditeljica župnog zbora mladih.

U mjesno bratstvo Frame Runović primljeno je 19 novih članova, koje je prozvala mjesna predsjednica Ivana Ljubičić, a oni su odgovorili „Evo me“:

Marina Repušić, Mia Puljiz, Iva Puljiz, Matija Jukić, Marija Babić, Matija Repušić, Petra Lubina, Tomislav Jerković, Josip Puljić, Ruža Ždero, Antonija Babić, Marijana Beževan, Milan Buljan, Antonio Ždero, Ante Bežovan, Antonio Lešina, Anita Puljiz, Krešimir Jukić i Zorana Lubina.

A 16 framaša obnovilo je obećanja u Frami: Matija Jukić, Ivana Babić, Luca Puljiz, Ivana Babić, Katarina Jukić, Zvonimir Jukić, Feliks Repušić, Marko Repušić, Barbara Biočić, Zvonimir Lubina, Ana Jukić, Ivan Biočić, Antonija Puljiz, Domagoj Puljiz, Ivana Ljubičić (Veljkova) i Ivana Ljubičić (Vinkova).

Na kraju sv. mise župnik fra Mladen je čestitao framašima na primanju u framu, na obnovi obećanja, zahvalio se područnom duhovnom asistentu fra Frani na dolasku i predvođenju sv. mise, mjesnom vijeću te voditeljici formacije Ivani Babić koja je pripremala i animirala novu grupu srednjoškolaca koji su danas primljeni u Framu.

Zatim je bila večera u župnoj kući gdje je župnik na poseban način pozdravio područnu predsjednicu Anu Mikulić, zatim predstavnika Frame Podbablje Josipa Šerića te Danijelu Todorić i Lidiju Brkan, predstavnice Frame Imotski.

Fotografije 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Odgođeni su susreti trajne formacije (regionalni susreti)

************

Dan otvorenih vrata Klerikata

************

Adresa e-pošte:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Muka po Ivanu (provincijski napjev /zapisao fra Stipica Grgat)

Muka po Ivanu (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Marku (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Mateju (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Luki (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas350
Ovaj mjesecOvaj mjesec67931
UkupnoUkupno7610432

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 29