Zmijavci: Proslava svetkovine Svih svetih

 Vjernici župe Zmijavci za proslavu svetkovine Svih svetih, 1. studenoga 2012., pripremali su se trodnevnicom molitvom krunice i euharistijskim slavljem koje su predvodili i propovijedali fra Zoran Kutleša, župni vikar i domagistar postulanata, fra Kristian Stipanović, imotski gvardijan, župnik i dekan, i fra Mladen Prolić, župnik Runovića.

Početak proslave započeo je jutarnjom misom u 8.30 sati koju je predvodio fra Frano Laco, župnik. Središnje slavlje je, usprkos kiši, započelo procesijom u crkvenom dvorištu u 10.30 sati. Slavlje je predvodio je fra Frano Doljanin, a u koncelebraciji su bili fra Marko Babić, duhovnik franjevačkih bogoslova u Splitu, fra Mladen Prolić, župnik u župi Runovići, don Ante Karoglan i župnik fra Frano Laco. U propovijedi fra Frano je pozvao okupljene na promišljanje o vrijednostima evanđeoskog života i ulogu vjere u životu svakog vjernika.  

Za vrijeme svete mise pjevao je Mješoviti zbor iz župe Zmijavci pod ravnanjem s. Jasne Kasalo, dugogodišnje voditeljice i vjeroučiteljice u zmijavačkoj školi.

Nakon misnog slavlja, župnik fra Frano Laco je na groblju izmolio molitvu odrješenja za sve pokojne. U 15.00 sati bila je sveta misa u crkvi sv. Josipa na groblju koju je predvodio fra Frano Doljanin. Nakon svete mise fra Frano Laco na groblju je molio molitvu odrješenja za sve pokojne.

Fotografije 

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Drniš, 22. rujna 2019.  – Izborni kapitul Mjesnoga bratstva OFS-a Gospe od Ružarija

************

Proslava sv. Franje u Imotskom

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2239
Ovaj mjesecOvaj mjesec40884
UkupnoUkupno7110425

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 53