Izvedena „MUKA“ u Petrinji i Zagrebu

„MUKA“ u Petrinji

U subotu, 11. ožujka 2017., poslije večernje svete mise koju je predslavio fra Ivan Lukač u župi Sv. Ivana Pavla II. u Petrinji izvedena je „Muka Gospodina našega Isusa Krista“. I ova izvedba predstave je  snažno uzburkala emocije župljana. Redatelj Ante Šutra i fra Ivan Lukač zajedno sa župnikom fra Antom Barišićem uputili su riječ zahvale svima prisutnima. O. župnik pozvao je glumce na druženje u župni dvor. Iskreno zahvaljujemo fra Anti na toplom dočeku.

Fotografije

**********

„MUKA“ u Zagrebu-Maksimir

U nedjelju  12. ožujka 2017. godine nakon jutarnje svete mise u crkvi Sv. Jeronima u Maksimiru koju je predvodio fra Ivan Lukač, prisutni vjernici su na poseban i jedinstven način proživjeli Pasiju - Muku Gospodina našega Isusa Krista.

Već prva scena Isusove posljednje večere pokazala je kako se radi o vrlo ozbiljno pripremljenom projektu kojeg se ne bi postidjele ni mnoge kazališne kuće. Scenografija s efektnom rasvjetom i dobrim zvučnim efektima ostavila je publiku sat vremena, koliko je trajala predstava, gotovo bez daha.  Pojedine scene poput Judina vješanja i razapinjanja Isusa na križu bile su posebno uvjerljive i unatoč najavi, za neke su bile neočekivane i previše realistične. Predstava je  snažno uzburkala emocije župljana što se vidjelo iz njihovih suznih očiju. Na kraju, publika se ipak pribrala te je glumce nagradila zasluženim pljeskom.

Fotografije


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Primorski Dolac: Pastirski pohod

************

Šibenik /Šubićevac

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1988
Ovaj mjesecOvaj mjesec50198
UkupnoUkupno7185850

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 39