Kelkheim: Proslava Majčinog dana

Župa Main-Taunus / Hochtaunus proslavila je tradicionalno Majčin dan u subotu, 6. svibnja 2017., u Gradskoj dvorani u Kelkheimu, pod geslom "Mama, volim te!" Na proslavi su nastupali broje aktivnosti župe: predškolci, zbor djece, zbor mladih; mali, srednji i veliki folklor; plesna skupina „No limit“.


U prigodnom programu nastupao je mali folklor, koji je svoju razigranu zahvalnost prema mami izrazio folklornim plesom "Slavonija-gajde" pod vodstvom Julije Maraković i Lare Kadoić. Potom je nastupao srednji folklor, koji je pod vodstvom svojih voditeljica, Glorije Jozić i Lare Dadić, izveo Baranju. Zbor mladih pod vodstvom Ivana Miletića i Marte Drežnjak, te uz pratnju Filipa Barnjaka na klavijaturi otpjevao dvije pjesme: Silan Bog Spasenja moć. Recital "Majko, ti si žar" izvele su Kristina Brko, Izabela Curić, Laura Tomac i Matilda Petrović. Za ovu prigodu ih je pripremila Smiljana Veselić-Vučina. Zbor djece radosno i zahvalno je pjevao o mami i o Domovini kroz dvije pjesme: Priča o mamiDomovinaPjesme i plesove Hrvata iz Bosanske Posavine sjajno je izveo veliki folklor, a njega zajedničkim snagama vode Martina Višić i Marta Drežnjak. I za kraj nastupala je plesna skupina "No Limit", koja je izvela hit pjesmu "Shake it off" od Taylor Swift, a za ovu prigodu pripremala ih je njihova trenerica Laura Tomac.

Zahvalnu riječ i čestitke majkama za Majčin dan uputio je župnik fra Marinko. Također je zahvalio svim sudionicima šarolikog i bogatog programa, te voditeljima brojnih aktivnosti. Zahvalnost je uputio darovateljima kolača i brojnim sponzorima kao i svima koji su se trudili da ovo slavlje što ljepše uspije, posebno župskom vijeću. Nakon programa svim majkama - ženama darovane su prigodne ruže.

Organizirana je i bogata tombola, a prihod od proslave u iznosu od 2.500 eura namijenjen je za Caritas u banjalučkoj biskupiji, koji pomaže brojne siromašne i prognane obitelji, te stare i nemoćne.

U zabavnom dijelu nastupio je glazbeni sastav naše župe „Tempo Band“.

Fotografije


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Susreti trajne formacije (regionalni susreti)

************

Dan otvorenih vrata Klerikata

************

Slika sv. Nikole Tavelića u Promini

************

SPLIT: Seminar daljnje izobrazbe za pastoralne suradnike i suradnice iz hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj

************

Živogošće: XXXIII. Obiteljski susret

************

Antićevo 2020.

************

Seminar za zborovođe Zlatne harfe

************

Molitvena osmina za jedinstvo kršćana

************

kola emocija"

************

Obavijest o 49. vijećanju redovničkih odgojitelja

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas4687
Ovaj mjesecOvaj mjesec64936
UkupnoUkupno7531769

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 208