Kelkheim: 18. tradicionalni dječji festival "Mikrofon je vaš"

U nedjelju, 21. svibnja 2017., u Kelkheimu je održan 18. tradicionalni Dječji festival “Mikrofon je vaš”, na kojemu su nastupala 16 izvođača.

Sve nazočne, a posebno mlade pjevačice i pjevače u dvorani pozdravio je župnik fra Marinko Vukman. Istaknuo je kako mlade pjevačke zvijezde na ovom jedinstvenom i neponovljivom festivalu i ove godine svojom izvedbom sve oduševljavaju jer se u njihovoj pjesmi nalazi skrivena tajna koja se riječima ne može izreći. Naglasio je, da se mlade pjevačice i pjevači svojim pjevanjem raduju životu, te s redovitim sudjelovanjem na svetim misama slave i hvale Gospodina, jer je najljepše slaviti Boga pjesmom. Također je zahvalio svima koji su pomogli u pripremi festivala, posebno župskom vijeću.


Pozvao je sve nazočne da se zajedno sa pjevačicama i pjevačima, koji su se danima i tjednima pripremali za ovaj spektakl, raduju i s njima pjevaju o radosti, o ljubavi i životu.

Na festivalu su nastupili: Emily Crnković (Zovem da ti čujem glas – Antonija Šola), Antonio Jelić (Bijeli križ – Thompson), Marija Šuker-Biješković (Sve bi seke ljubile mornare – Magazin), Ema Glavan (Malo mi za sriću triba – Doris Dragović), Ivano Mandurić (Lijepa si li – Thompson), Ema Drežnjak (Hajde da ludujemo – Tajči), Zora Pranjić (Bube su u glavi – Tajči), Ana i Emily Crnković (Duša hrvatska – Lana Jurčević), Luka Kapović i Antonio Jelić (Zorica – Mejaši) , Tereza Lončar (Dodiri od stakla – Nina Badrić), Laura Kapović (Konoba – Tedi Spalato i Meri Cetinić), Ivona Tomac (Da znaš – Vesna Pisarović), Katarina Kapović (Nitko i ništa – Lana Jurčević), Izabela Curić (Nebo – Nina Badrić) i duet Dario Polić i Patricia Blekić (Tajna najveća – Miroslav Škoro i Marta Nikolin).

Stručni žiri u sastavu Maja Skelac, Martina Pavlović i Ivan Miletić kao i publika imali su težak zadatak izabrati tri najbolje izvedbe. Prvu nagradu u izboru žirija osvojila je Emily Crnković, drugu Ivona Tomac, a treću Luka Kapović i Antonio Jelić. Publika je pobjedničku interpretaciju Dječjeg festivala dodijelila Emi Glavan, drugo mjesto Patricia Blekić i Dario Polić, te treće Tereza Lončar. Za najsimpatičniju izvedbu pjesme stručni žiri je izabrao Zoru Pranjić.

Kroz program je sjajno vodila Antonia Baotić.

Nakon proglašenja pobjednika, svi natjecatelji dobili su od Hrvatske katoličke župe Main-Taunus/Hochtaunus prigodne darove, a posebno pobjednici.

Fotografije


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Primorski Dolac: Pastirski pohod

************

Šibenik /Šubićevac

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2017
Ovaj mjesecOvaj mjesec50227
UkupnoUkupno7185879

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 65