Seminar „Kršćanski glas u medijima“

Franjevački institut za kulturu mira organizira seminar „Kršćanski glas u medijima“ koji će se održati na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske ulice), od 22. do 24. veljače 2018. S obzirom da je broj sudionika ograničen na 25, molimo vas da svoje prijave za sudjelovanje (prijavni obrazac) pošaljete do ponedjeljka, 12. veljače 2018., na e-mail adresu Instituta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Seminar „Kršćanski glas u medijima“ vjernicima će na znanstven i stručan način pružiti nova teorijska i praktična znanja o komunikacijskim vještinama potrebnima za vjerodostojno predstavljanje vjerskih sadržaja i vjerskih tema u javnosti, posebno u masovnim medijima.

Program komunikacijskog seminara „Kršćanski glas u medijima“ osmislili su izv. prof. dr. sc. Danijel Labaš i doc. dr. sc. Igor Kanižaj sa Sveučilišta u Zagrebu, a sastoji se od više modula kojima se pristupa temi kroz različite perspektive.

Krajnji je cilj ovoga projekta poboljšati predstavljanje Crkve i katoličkoga nauka u medijima, kako u informativnim rubrikama i programima, tako i u radijskim i televizijskim raspravama i općenito u javnome prostoru. Sam seminar jamačno će biti doprinos novoj evangelizaciji, te pomoći katoličkim vjernicima, tj. Crkvi da izravno progovori našoj suvremenoj kulturi načinima koji su razumljivi današnjem čovjeku i njegovom senzibilitetu. Seminar nam svima može biti koristan jer smo svakodnevno izloženi imperativu medija koji svojim selektivnim pristupom stvarnosti utječu na nas.

U prilogu vam dostavljamo program seminara i prijavni obrazac.

Kotizacija za sudjelovanje na seminaru iznosi 100,00 kn, a uplaćuje se prilikom dolaska na seminar izravno organizatorima.

fra Bože Vuleta

*****************

PRIJAVNI OBRAZAC za seminar:

„KRŠĆANSKI GLAS U MEDIJIMA“

22-24. veljače 2018, Hrvatsko katoličko sveučilište, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske ulice), Zagreb, dvorana A. Stepinca

Napomena:

Prijavni obrazac potrebno je poslati putem e-pošte na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 12. veljače 2018. Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte ili na tel. 021/381-011

Ime i prezime

Institucija/organizacija

Zanimanje

Kontakt telefon/mobitel

Kontakt e-mail

Adresa

Zašto ste se odlučili pohađati ovaj seminar (kratko obrazložite)?


 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1328
Ovaj mjesecOvaj mjesec39561
UkupnoUkupno6528237

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 60 

Administrator

franodoljanin@gmail.com