Ježević: Proslava Sv. Josipa Radnika

Ovogodišnjom misnom slavlju proslave nebeskog zaštitnika Ježevića (župa Vrlika), Sv. Josipa Radnika, u utorak 1. svibnja 2018., predsjedao je fra Perica Maslać, župnik Sinja, uz koncelebraciju župnika fra Jakova Vire.  Proslava je započela svečanom procesijom u 10 i 30 sati za kipom Sv. Josipa, koji su nosili Čuvari Kristova groba. U homiliji, fra Perica je istaknuo snagu vjernosti Bogu i otvorenosti njegovoj svetoj volji te brigu i skrb sv. Josipa, hranitelja i zaštitnika svete Nazaretske obitelji. Potaknuvši, isto tako, prisutne na zauzetiji kršćanski život po uzoru na sv. Josipa. Svečanosti misnog slavlja doprinio je pjevački zbor iz Vrlike, uz pratnju Petre Milković na orguljama te Borne Rebić na gitari.


Na koncu misnog slavlja, župnik fra Jakov je zahvalio fra Perici na spremnom odazivu, na predsjedanju misnim slavljem te upućenoj riječi, a slavljenicima čestitao njihov imendan.

Nakon euharistijskog slavlja, mlađi članovi KUU “Milan Begović”, predvođeni umjetničkom voditeljicom Marinom Djaković, izveli su svoj program, plešući prelijepo vrličko kolo i izmamljujući česte aplauze. Domaćini i njihovi gosti, proslavu su nastavili kod svojih domova u svečarskom raspoloženju. Svečanom ozračju doprinio je i lijep sunčan dan.

Fotografije

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Drniš, 22. rujna 2019.  – Izborni kapitul Mjesnoga bratstva OFS-a Gospe od Ružarija

************

Proslava sv. Franje u Imotskom

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2021
Ovaj mjesecOvaj mjesec42922
UkupnoUkupno7112463

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 63