Imotski: Smotra dječjih zborova

U Franjevačkom samostanu sv. Frane u Imotskom u subotu 16. studenoga održana je smotra dječjih zborova Imotske krajine. U smotri je sudjelovalo oko 310 djece iz dječjih zborova Imotskog, Lovreća, Podbablja, Poljica, Prološca, Runovića, Studenaca, Vinjana i Zmijavaca, u pratnji svojih voditelja i župnika.

Susret je počeo u 10:30 u crkvi sv. Frane molitvom krunice, za vrijeme koje  su djeca imala prigodu za ispovijed. U 11 sati počelo je euharistijsko slavlje koje je predvodio don Petar Čondić, župnik Poljica, uz koncelebraciju fra Nedjeljka Čarapića, župnika Podbablja, fra Zorana Jonjića, župnika Studenaca, i fra Frane Lace, župnika Zmijavaca. Prije početka svete mise imotski gvardijan fra Kristian Stipanović pozdravio je sve sudionike te zahvalio svima zaslužnima da se četvrtu godinu u nizu održava smotra dječjih zborova Imotske krajine.

Nakon svete mise djeca iz osnovne škole „Josip Vergilij Perić“ iz Imotskog održali su kratki prigodni program, uz pjevanje dječjeg zbora iz Imotskog.

Nakon izvlačenja redoslijeda nastupanja, svaki je zbor nastupio zasebno te otpjevao jednu pjesmu. Redom su nastupili zbor iz Zmijavaca s pjesmom „Isus zove, dođite“, zbor iz Imotskog s pjesmom „Mi smo djeca sv. Franje“, zbor iz Runovića s pjesmom „Ti, Svjetlo svijeta“, zbor iz Vinjana s pjesmom „Simbol“, zbor iz Prološca s pjesmom „Dan Gospodnji“, zbor iz Poljica s pjesmom „Gospe ribara, težaka“, zbor iz Podbablja s pjesmom „Hajdmo, djeco“, zbor iz Lovreća s pjesmom „Isuse, ja te ljubim“, zbor iz Glavine Donje (župa Imotski) s pjesmom „Ljubav je pronašla put“ te zbor iz Studenaca s pjesmom „Isuse, volim te“.

Na kraju su svi zborovi zajedno otpjevali pjesmu „Marijo, o Marijo“. Susret je završen ručkom ispod samostanskog cedra.

Fotografije

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

München: Stepinčevo 2020.

************

Seminar za zborovođe Zlatne harfe

************

Molitvena osmina za jedinstvo kršćana

************

kola emocija"

************

Obavijest o 49. vijećanju redovničkih odgojitelja

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas345
Ovaj mjesecOvaj mjesec70964
UkupnoUkupno7454664

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 26