Imotski: Proslava Sv. Josipa

U Glavini Donjoj u župi sv. Frane u Imotskom svečano je proslavljen naslovnik crkve i zaštitnik mjesta sv. Josip. Za proslavu su se vjernici pripremali trodnevnicom.

Više...
 
Redovničko oblačenje kod Sestara Klarisa u Splitu

Na svetkovinu sv. Josipa, 19. ožujka 2018., u samostanskoj  crkvi sv. Klare u Splitu, obukla je franjevački habit postulantica Nera Galijot iz Vodica. Sv. misu i obred predslavio je fra Miroslav Bustruc u koncelebraciji fra Josipa Lucićem, samostanskim kapelanom.

Više...
 
Nagrada za životno djelo fra Ivanu Nimcu

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Obrovca, prigodom dana Grada Obrovca, 18. ožujka 2018., nagrada za životno djelo dodijeljena je fra Ivanu Nimcu.

Više...
 
Imotski: Duhovna obnova za studente laike splitskog KBF-a

Korizmena duhovna obnova studenata laika KBF-a u Splitu održana je u srijedu 14. ožujka 2018. u samostanu i crkvi sv. Frane u Imotskom. Obnovu je predvodio fra Kristian Stipanović, župnik i gvardijan.

Više...
 
Split: Sestre klarise zaslužne da je beskućniku održan sprovod dostojan čovjeka

Vladimir Milić vjerojatno bi „po službenoj dužnosti“ bio pokopan kao beskućnik da se za to nisu pobrinule sestre Klarise i organizirale sprovod dostojan čovjeka na Lovrincu u petak, 16. ožujka u 11 sati.

Više...
 
Miljevci: Novi broj župnog lista

Miljevci: Župni list - Uskrs 2018.

 
Šubićevac: Tribina za mlade

U župi Sv. Ante Padovanskog na Šubićevcu, u subotu, 17. ožujka 2018. godine, održana je tribina za mlade na kojoj su svjedočili članovi molitvene zajednice „Srce Isusovo“.

Više...
 
Generalni ministar sazvao V. kapitul Under Ten

Generalni ministar, zajedno sa svojim definitorijem, sazvao je Peti kapitul Under Ten, koji će se održati u Taizeu (Francuska) od 7. do 14. srpnja 2019. Moto kapitula je „Fratri u dijalogu“.

Više...
 
Nahranimo djecu Liberije u kuhinji “Split-Croatia”

Bogoslovi Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja u suradnji s Marijinim obrocima organiziraju i ove godine humanitarnu  akciju pomoći najpotrebnijima pod nazivom Nahranimo djecu Liberije u kuhinji “Split-Croatia”. Opširnije franjevci-st.com.

 
Trstenik: Novi broj listića "Obavijesti"

Trstenik: Listić "Obavijesti" - Uskrs 2018.

 
Hodočašće Mješovitog zbora mladih Gospe od Zdravlja u Rim

Članovi Mješovitog zbora mladih Gospe od Zdravlja iz Splita, sa svojim zborovođom fra Stipicom Grgatom i orguljašicom s. Zorislavom Radić, hodočastili su u Italiju (Rim) u od 10. do 15. ožujka 2018. godine.

Više...
 
Imotski: Regionalni sastanak

U Franjevačkom samostanu sv. Frane u Imotskom u srijedu, 14. ožujka 2018., održan je regionalni sastanak na temu „Bogoslužje između pobožnosti i pravila“. Predavanje je održao mr. sc. fra Domagoj Volarević.

Više...
 
Studenci: Korizmena duhovna obnova

Trodnevna korizmena duhovna obnova pod geslom 'Putem križa, putem ljubavi' u župi svetog Ilije proroka u Studencima završena je u nedjelju 11. ožujka 2018. koncertom Pasionske baštine Imote.

Više...
 
Offenbach: Novi župni listić

Offenbach: Župni listić - Uskrs 2018.

 
München: Novi broj župnog listića

München: Župni listić - Uskrs 2018.

 
Izlet bogoslova i profesora na Svilaju

U subotu, 10. ožujka 2018., bogoslovi skupa sa odgojiteljima, profesorima i drugom braćom iz samostana o. fra Ante Antića na Trsteniku u Splitu proveli su dan u župama sv. Jure na Ogorju i Svih svetih na Zlopolju. Opširnije OVDJE.

 
Split-Dobri: Molitva za Domovinu

U dvorištu franjevačkoga marijanskog svetišta Čudotvorne Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobromu, svakoga utorka, od 13. ožujka 2018., od 20 do 21 sat održavat će se molitva za Domovinu.

Više...
 
Crnica: Novi broj župnog lista

Crnica: Župni list "Sveta Nediljica"

 
Imotski: Križni put za mlade

U Imotskom se tradicionalno na četvrtu korizmenu nedjelju održi križni put za mlade Imotske krajine. Povorka ide iz crkve sv. Frane ulicama grada do imotske tvrđave Topane, do spomenika poginulim braniteljima.

Više...
 
Šubićevac: Održan susret za bračne parove

U franjevačkom samostanu i župi sv. Ante Padovanskoga na Šubićevcu fra Ivan Maletić održao je susret za bračne parove od 8. do 10. ožujka 2018.

Više...
 
'Antićevo' u Makarskoj

'Antićevo' u franjevačkoj crkvi u Makarskoj od 1. do 4. ožujka 2018. bilo je pod geslom „Časni sluga Božji otac fra Ante Antić duhovni vođa i savjetnik vjernika“.

Više...
 
Zagreb: Proslavljeno 'Antićevo – 2018.'

U zagrebačkom svetištu Majke Božje Lurdske od 1. do 4. ožujka 2018. svečano je proslavljena 53. obljetnica smrti časnoga sluge Božjega o. fra Ante Antića. Na dan obljetnice smrti sv. misu predvodio je vojni biskup u RH mons. Jure Bogdan.

Više...
 
Split: Izložba slikovnih radova fra Ante Udovičića

U Pinakoteci Franjevačkoga samostana Čudotvorne Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobromu otvorena je izložba slikovnih radova fra Ante Udovičića, vikara Provincije i župnika Gospe od Zdravlja, u četvrtak, 1. ožujka 2018.

Više...
 

Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas4
Ovaj mjesecOvaj mjesec47903
UkupnoUkupno5822770

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 67 

Administrator

franodoljanin@gmail.com