Božićna priredba štićenika centra "Juraj Bonači" u Franjevačkom samostanu na Trsteniku

Korisnici centra za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonaći“ (Firule) priredili su božićnu priredbu u četiri čina u srijedu, 15. prosinca 2010., s početkom u 16 sati u Franjevačkom samostanu na Trsteniku. Riječ dobrodošlice uputio je magistar bogoslova fra Domagoj Runje, a riječ zahvale ravnateljica gđa. Jasenka Pleadin Raić.

Korisnici centra za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonaći“ (Firule) priredili su božićnu priredbu u četiri čina u srijedu, 15. prosinca 2010., s početkom u 16 sati u Franjevačkom samostanu na Trsteniku. U organizaciji cijele priredbe pomagala je karitativna sekcija franjevačkih bogoslova. Riječ dobrodošlice, na početku programa, uputio je fra Domagoj Runje, magistar bogoslova, koji je istakao kako ga ova božićna priredba ovdje u samostanu posebno veseli, ne samo zato što je prva ove godine u gradu Splitu, nego više jer je sv. Franjo prvi osmislio žive jaslice. U ime korisnika centra "Juraj Bonaći" riječ zahvale uputila je ravnateljica gđa. Jasenka Pleadin Raić koja je rekla da ovo možda nije najbolja, ali je svakako najiskrenija priredba te je naglasila kako je jako ponosna na ovaj događaj i izrazila nadu u što više ovakvih događanja te nastavak suradnje između franjevaca i korisnika centra.

Korisnici centra "Juraj Bonaći" zatim su, uz pomoć svojih odgojitelja, priredili božićnu priredbu u četiri čina: Božićna priča, Tiha noć, Tajanstveni poklon i Božićna pjesma. Izvođači priredbe oduševili su sve prisutne koji su ih često prekidali iskrenim aplauzom. Naši mali genijalci su oduševili publiku svojom živopisnom i jednostavnom izvedbom koja dira srca te su nam pokazali pravu radost Božića.

Priredbi su nazočili roditelji i prijatelji korisnika centra, studenti s KBF-a u Splitu, framaši te fra Šimun Bilokapić, gvardijan, fra Mile Čirko i fra Frano. Gosti priredbe, članovi molitvene zajednice, iznenadili su sve prisutne zapjevavši na kraju nekoliko božićnih pjesama.

Galerija slika

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Odgođeni su susreti trajne formacije (regionalni susreti)

************

Dan otvorenih vrata Klerikata

************

Adresa e-pošte:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Muka po Ivanu (provincijski napjev /zapisao fra Stipica Grgat)

Muka po Ivanu (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Marku (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Mateju (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Luki (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas989
Ovaj mjesecOvaj mjesec989
UkupnoUkupno7615867

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 43