Služba Božja - Litugijsko-pastoralna revija

Kratka povijest

Naša izdanja

50 godina - bibliografija

 

2015.

 

2014.

 

2013.

 

2012.

2011.

 

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

2003.

 

2002.

2001.

2000. (XL)

 

Sadržaji cijelog godišta

 

Pretraži sadržaj

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2018.

***********

Sinj: Proslava Gospe Sinjske

27.7.-19.8.: Hodočašća i devetnica Gospi Sinjskoj

15. kolovoza: Svetkovina

***********

15. kolovoza: Visovac - Proslava Velike Gospe

***********

18. kolovoza: Sinj - Proslava 50. obljetnice mature

Aktualno

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2128
Ovaj mjesecOvaj mjesec46609
UkupnoUkupno6171689

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 44 

Administrator

franodoljanin@gmail.com