Imotski: Sastanak predstavnika područnog vijeća s domaćinima VIII. nacionalnog susreta Frame

Sastanak predstavnika područnog vijeća s predstavnicima mjesnih Frama Imotskog samostankog okružja, domaćinima VIII. nacionalnog susreta Frame, održan je 19. siječnja 2011. u samostanu sv. Franje u Imotskom.

Na sastanku su bili prisutni župnici, župni vikari i pastoralni suradnici: fra Kristian Stipanović (Imotski), fra Ivan Režić (Imotski), fra Vinko Gudelj (Podbablje), fra Ante Madunić (Proložac), s. Filipa Smoljo (Proložac), fra Mladen Prolić (Runovići), fra Denis Šimunović (Vinjani), fra Jakov Udovičić (Vinjani), fra Frano Laco (Zmijavci), s. Jasna Kasalo (Zmijavci), fra Frano Doljanin, područni duhovni asistent, Ana Mikulić, predsjednica Splitsko-dubrovačkog područnog bratstva. Fra Zoran Kutleša, imotski župnik, gvardijan i dekan, ispričao se zbog sastanka s o. Nadbiskupom.

Sastanak je sazvao fra Frano Doljanin, područni duhovni asistent kako bi izvjestio predstavnike Frama Imotske krajine o dogovorenom i predloženom programu za VIII. Nacionalni susret Frame u Imotskom koji će se održati  od 13. do 15. svibnja 2011. godine, a s željom da upozna  mogućnosti domaćina koje bi područno vijeće iznijelo nacionalnom vijeću u konačnoj odluci programa.

Na početku ovog sastanka fra Frano je sve prisutne pozdravio i zahvalio na dolasku. Naglašen je cilj sastanka, a u svrhu lakšeg komuniciranja fra Frano je prisutnima podijelio program susreta kojeg je izradilo Nacionalno vijeće.

Nakon upoznavanja sa sadržajem programa susreta prisutni na sastanku su iskazali svoje mišljenje na navedeni program. Na sastanku nije bilo glasovanja za pojedine odluke. Sastanak se vodio u smjeru sugestije i mogućnosti/nemogućnosti da domaćini ostvare predloženi koncept programa. Navedeni prijedlozi potkrijepljeni su iskustvom dosadašnjih susreta. 

 

 

Najave

************

22. svibnja 2020. dva člana Splitsko-dubrovačkoga područnog bratstva OFS-a „Sv. Leopold Bogdan Mandić“ sudjeluju online na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji.

************

Odgođeni su susreti trajne formacije (regionalni susreti)

************

Dan otvorenih vrata Klerikata (odgođeno)

************

Adresa e-pošte:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

FRANJEVAČKA POSTULATURA

**********************

FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Muka po Ivanu (provincijski napjev /zapisao fra Stipica Grgat)

Muka po Ivanu (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Marku (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Mateju (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

Muka po Luki (provincijski napjev /Služba Božja - fra Mile Čirko)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas682
Ovaj mjesecOvaj mjesec51111
UkupnoUkupno7736879

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 38