Imotski: Gostovanje don Damira Stojića

U petak 2. studenog 2012., na Dušni dan, imotska je Frama organizirala gostovanje don Damira Stojića, svećenika salezijanca, studentskog kapelana u Zagrebu. Susret je održan u crkvi sv. Franje u Imotskom s početkom u 20.00 sati. Nakon pozdrava, koji je prisutnima uputio imotski gvardijan fra Kristian Stipanović, i uvodne molitve zaziva Duha Svetoga, don Damir je održao predavanje, odnosno, kako sam reče, svjedočanstvo.

 Počevši od činjenice da mnogi koji se smatraju vjernicima površno žive svoju vjeru, don Damir je najprije potaknuo prisutne na gorljiviji vjernički život, osobito na slavlje sakramenata i molitvu. Budući da je došao u Imotski na Dušni dan, don Damir je pokušao svima približiti istine naše vjere o životu nakon smrti, ističući kako je spasenje glavna nit koja povezuje u cjelinu sav nauk Katoličke crkve. Svoj je govor zaključio temom bračnog i predbračnog života, potičući sve, osobito mlade, da se trude živjeti sveto.

Nakon završne molitve riječ zahvale uputio je o. gvardijan uz želju da don Damir opet dođe u Imotski, što su prisutni potvrdili gromkim pljeskom.

Fotografije 

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Regionalni sastanci

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas2277
Ovaj mjesecOvaj mjesec21776
UkupnoUkupno7313639

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 90