Tučepi i Baška Voda: Donacije za potrebne

U nedjelju 11. prosinca 2022. godine bogoslovi Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Marko Plejić i fra Daniel Živković u jutarnjim satima uputili su se prema Tučepima, Župi svetog Ante Padovanskog. Povod tome bilo je već tradicionalno prikupljanje donacija Župe Tučepi za obitelji u potrebi u gradu Splitu.

Misno slavlje u 10:30 u crkvi svetog Nikole Tavelića predvodio je župnik fra Stipe Bešlić. Prije svečanog blagoslova na kraju mise župljanima se obratio fra Marko kako bi u ime franjevačkih bogoslova, a i u ime svih onih u čije će ruke ovih dana doći paketi s namirnicama zahvalio za donaciju.

Kroz popodnevne sate fra Stjepan Raić, fra Kristijan Pisac i fra Mate Šakić uputili su se prema Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije, Bast-Baška Voda. Uz pomoć župnika fra Filipa Budića i ministranata iz župnih su dvorana u Baškoj Vodi i Promajni preuzeli su donacije koje je i ta župa prikupila za potrebne u gradu Splitu.

Ovim putem iskreno se zahvaljujemo župljanima i župnicima Tučepa i Basta-Baške Vode na vrijednim donacijama za potrebite u gradu Splitu!

fra Mate Šakić