Köln: Framaši na druženju uz Rajnu

U četvrtak 16. lipnja nakon tijelovske procesije 47 mladih framaša iz naše Misije okupilo se na zajedničkom druženju uz Rajnu.

Nakon prijepodnevne duhovne obnove koja se sastojala od sv. mise i procesije kroz grad, u 14 sati počelo je okupljanje u parku uz Rajnu. Velika većina framaša pristigla je na odredište do 15 sati. Okrjepljeni hranom koju je pripremio fra Denis zajedno s dvojicom framaša, okušali su se u različitim igrama: nogometu, badmintonu, karateu i drugim društvenim igrama. Nije izostalo ni kolo iako su neki zaplesali prvi put.

Oko 17 sati mladi su se okupili u krug u središte kojeg su postavili fra Denisa, svoga duhovnog asistenta, kojem su uručili prigodne darove u znak zahvale za sve ono što je učinio otkad je prije četiri godine osnovao Framu. Redoviti susreti petkom kroz protekle godine mnogima su bili vrlo plodonosni i korisni za rast u zajedništvu i vjeri.

Zlatni lančić s križićem, knjiga s fotografijama mladih s raznih susreta u našoj misiji, majice s logotipom Frame, šalica i druge sitnice odraz su ljubavi i zahvalnosti koja se ne mjeri u materijalnom nego u onom što poklonjeno predstavlja.

Mnogo ljudi proći će kroz naš život, a samo će neki ostaviti trag, dok će pojedini zauvijek ostati u našem srcu.